Sokkal gyorsabban megsülnek, és olcsóbbak, mint a húsos társai, viszont még a húsimádók is szívesen elfalatozzák őket, a vega vendégeitek pedig egyenesen imádni fogják őket.
Ha lapul a hűtőben néhány szebb napokat látott ráncosabb zöldség, sárgarépa, cukkini stb. ami frissen már nem az igazi, akkor dobjátok a kuka a helyett, a fasírtba, szórjatok hozzá magliszteket, vagy tönköly-, rozslisztet, pár tojást, de némelyikhez még ez sem muszáj, szórjátok meg a kedvenc fűszereitekkel, és élvezzétek a végeredményt!
Nekem ezek ízlettek a legjobban:
Diós csicsókafasírt
Hozzávalók 2 főre:
25 dkg
csicsóka apróra reszelve
5 dkg
darált dió
5 dkg
rozsliszt
1 db
tojás
só,
bors
olívaolaj

Sárgaborsófasírt
Hozzávalók kb. 20 darabhoz:
fél kg
sárgaborsó
1 fej
vöröshagyma
4
gerezd fokhagyma
2 L-es
tojás
4-5
evőkanál graham liszt
Falafel
Hozzávalók 20 darabhoz:
30 dkg
száraz csicseriborsó
fél fej
vöröshagyma
4-5
gerezd fokhagyma
1
csokor petrezselyem
2
evőkanál tönkölyliszt
1
teáskanál himalája só
További részletekért KLIKK IDE
Káposztás fasírt
Hozzávalók 8 darabhoz:
Fél fej
fehér káposzta
1 tojás
1
szelet teljes kiőrlésű kenyér
3
evőkanál zabpehely v zabkorpa v teljes kiőrlésű liszt
só,
bors
További részlekért KLIKK IDE
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése