Jó hírem van! Nem szükséges, csak máshogy kell elkészíteni, Én nem vagyok nagy rántott hús rajongó, nem zokogok vasárnaponként, ha nem ez kerül ebédre a tányéromra, de megeszem, ha úgy alakul. Pár éve próbáltam ki először sütőben megsütni, és a blogon látom, hogy hétvégén rendszeresen megnő a "Rántott hús a sütőben sütve" című bejegyzésnek a nézettsége, szóval sok háziasszony próbálja a vasárnapot is inkább parfümillattal körül lengve tölteni, mint olajszagba burkolózva...
Az íze így is finom lesz és bátran lehet fehér liszt helyett teljes kiőrlésűt használni, illetve variálni más növényi lisztekkel, nekem a tökmaglisztes például nagyon bejött!
Hozzávalók:
csirkemellfilé
tökmagliszt
tojás
teljes
kiőrlésű zsemlemorzsa
só,
bors
reszelt
sajt
olaj/kókuszzsír
További részleteket ITT TALÁLSZ
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése