Kimondottan ajánlottak a krémlevesek kezdő konyhatündéreknek is, nem igen lehet elrontani, hacsak nem Bridget Jones módjára zöld spárga növény helyett a kék színű háztartási spárgát főzitek bele....
Hoztam most nektek 5 kedvencet, de egyet ígérjetek meg, illetve kérlek felejtsetek el, ez pedig a leveskocka... Semmi szükség rá, mint ahogy liszttel sem kell teletömni, elrontja az ízét, a lényeg a friss vagy szárított fűszer, és a jó minőségű alapanyagok, ennyi a titok!
Fokhagymakrém leves gesztenyével
Hozzávalók 2 főre:
2
egész fej fokhagyma
1 db
nagyobb méretű vöröshagyma
10
dkg aszalt paradicsom
1
marék sült gesztenye
6
deci víz
3-4
evőkanál natúr joghurt
További részletekért KLIKK IDE
Spenótos póréhagymakrém leves
Hozzávalók 4 főre:
1 db
póréhagyma
3
gerezd fokhagyma
25
dkg friss spenót
10
dkg darabolt mandula
2
deci főzőtejszín
10
dkg reszelt füstölt sajt
További részletekért KLIKK IDE
Füstölt lazacos kelbimbókrém leves
Hozzávalók 2 főre:
20
dkg kelbimbó
5-10
dkg füstölt lazacfilé
1 fej
vöröshagyma
3
gerezd fokhagyma
egy
kisebb csokor kapor fele
További részletekért KLIKK IDE
Mandulás répás sütőtökkrémleves
Hozzávalók 3 adaghoz:
fél
sütőtök
3 db
répa
1 fej
vöröshagyma
3
gerezd fokhagyma
5 dkg
mandula
További részletekért KLIKK IDE
Almás körtés gyümölcsleves nyersen
Hozzávalók személyenként:
1
kisebb méretű alma
1
kisebb méretű puha körte
pár
szem sótlan pisztácia
2
deci kókusztej
További részletekért KLIKK IDE
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése