Nagyon klassz brokkolis ételt hoztam nektek, vendégváró fogásként sütöttem egyszer, és nagy sikere volt, egyszerű, mutatós, sok zöldséget lehet elrejteni benne és mennyei az íze.
A brokkolira sokan mumusként tekintenek, de szerintem csak azért, mert legtöbb esetben főtt állapotában találkoznak vele először a tányér szélére biggyesztve, és az, ha még túl is főzik, hát tényleg nem valami bizalomgerjesztő. Az íze meg nagyon felejthető, mondhatnám úgy is, hogy nincs neki...
Ebben a ropogós szélű leveles tésztában, - amit egyébként teljes kiőrlésű változatban is lehet már kapni -, viszont remek kiegészítőket kapott maga mellé brokkolink. A füstös lazac, a kapor, a krémes tejszín segítségével fel fog értékelődni ez a zöldség is a szemetekben, szátokban..., higgyétek el!
Ha nem szeretitek a halat, akkor egy jobb minőségű sonka is megteszi, így ez sem lehet kifogás!
Hozzávalók:
1
tekercs leveles tészta
1
tasak füstölt lazac
1 kis
fej brokkoli
1 kis
méretű kápiapaprika
1,5
deci főzőtejszín
3 db
tojás
1
csokor kapor
1
duci gerezd fokhagyma
só,
bors
További részletekért KLIKK IDE
Még több brokkolis receptet a blogra kattintva találhattok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése