2015. november 2., hétfő

Márton napi libasült

Jövő héten, november 11-én Márton napja köszönt ránk. Azt nem mondom, hogy illik libát sütni erre az alkalomra, de biztos vannak sokan, akik megteszik. Egy libacombos receptet szültem eddig csak, viszont az finom lett, úgyhogy megosztom veletek.
És hogy miért is szokás ezen a napon libát enni, az is kiderül az alábbi linkre kattintva!

                      Sült libacomb almával és aszalt sárgabarackkal
Hozzávalók 2 főre:
2 db libacomb
1 nagyobb méretű alma
1 marék aszalt sárgabarack
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
fél deci fehérbor (nem muszáj)
1 szál friss rozmaring ág
só, bors
További részletekért KLIKK IDE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése