Tavaly sütöttem először sörtésztában fogasfilét, nálam ez a befutó. Aztán kísérleteztem egy tojás-, tej-, és gluténmentes panírral is, utóbbiban is kellemesen csalódtam. Egy biztos, mindegyik megállja az ünnepi asztalon a helyét, de ne csak karácsonykor egyetek halat, és nyugodtan próbáljátok ki másfajta uszonyosokból is ezeket a recepteket!
Fogas Orly módra
Hozzávalók 4 főre:
40-45
dkg fogasfilé
2
tojás
2
deci sör
8
csapott evőkanál rozsliszt
só,
bors
kókuszzsír
a sütéshez
Tovább részleteket itt találtok!
Rántott fogasfilé liszt-, tojás-, és tejmentes panírban
Hozzávalók:
2
szelet halfilé
4
evőkanál hajdinaliszt
kb. 2
deci forró víz
1
gerezd reszelt fokhagyma
só,
bors
1-2
marék apróra tört kukoricapehely vagy kis szemű zabpehely
További részleteket itt találtok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése