Még nincs késő próbasütést tartani, felfrissíteni a régi recepteket, akár hozzácsapni egy teljes kiőrlésű lisztből készültet is, utóbbi is ízlett eddig a nagy közönségnek. Higgyétek el, ha nekem sikerült bejglit sütni, akkor nektek is fog. És mi van ha kiszakad?? Megmondom. Semmi!!! Annál finomabb, és rusztikusabb, mert otthon készült saját kezűleg és ez a lényeg!
Bejgli 1941-ből
Hozzávalók 3 rúdhoz:
60
dkg liszt
30
dkg főtt krumpli áttörve
25
dkg vaj
20
dkg cukor
csipet
só
1 dl
tejföl
1 dl
tej
1 dkg
élesztő
A recept folytatása ITT TALÁLHATÓ
Reform bejgli
Hozzávalók 4 rúdhoz:
25
dkg vaj
2 dl
tej
3 dkg
élesztő
70
dkg Graham liszt(teljes kiőrlésű búzaliszt néven fut mostanában)
2
tojássárgája
fél
deci rum
2
evőkanál méz
A recept folytatása ITT TALÁLHATÓ
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése