2015. december 27., vasárnap

Maradékmentő ötletek

Ahelyett, hogy a kukában landolna a maradék krumplipüré vagy sült hús turbózzátok fel őket más hozzávalókkal, így semmi nem vész kárba!
A húsok még csak elfogynak, de nem tudom, ti hogy vagytok vele, a másnapos krumplipüré az nagyon uncsi tud lenni és száraz főleg. Anyukám krumplis pogácsát szokott készíteni belőle, az is jó ötlet, de ha nincs kedvetek így karácsony után ismét tésztát gyúrni szaggatni stb, akkor próbáljátok ki, úgy, ahogy én tettem tavaly.
A húsokból pedig szuper tészták, rizottók, saláták készíthetőek, valami szószokás öntettől újra életre kelnek és élvezhetőek lesznek.

Tonhalas paradicsomos egytálétel maradék krumplipüréből
Részletekért KLIKK IDE!

Gerslirizottó maradék sült húsból
Részletekért KLIKK IDE!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése