2016. január 2., szombat

Készítsd változatosan a kelbimbót!

Szezonja van a kelbimbónak, de mégsem túl népszerű ez a zöldség, én viszont megtaláltam azokat az ételeket, amikben egyszerűen nem lehet nem szeretni.

Miért érdemes többször fogyasztani?
- magas a rosttartalma, ezáltal jó hatással van az emésztésre
- csökkenti a koleszterinszintet
- rákellenes hatóanyagot tartalmaz
-sok benne az A-, K-, E-, B-, C-vitamin, és jelentős a magnézium, vas, kálcium, kálium tartalma,

Kelbimbókrémleves
Részleteket itt találtok!

Aszalt paradicsomos kelbimbós diós spagetti
Részleteket itt találtok!

Almás kelbimbófasírt
Részleteket itt találtok!

Kelbimbó, alma, szőlő, sajt leveles tészta ágyon
Részleteket itt találtok!

További kelbimbós ételeket itt találtok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése