2016. január 12., kedd

Sütőben sült lekvárral töltött fánkok

Ezt imádni fogjátok, főleg azok, akik hozzám hasonlóan nem sűrűen sütnek fánkot, mert kicsit tartanak tőle, nincs kedv olajban sütögetni stb. Deee mégis vágynak néha egy pihe puha lekvárral töltött nyalánkságra, ami nem bolti...
Itt van hát Ő, a tönkölyfánk, finom házi lekvárral megtöltve és a sütőben kisütve olajszag nélkül. Elsőre sikerült, mindenki imádta, gyorsan fogy!
Hozzávalók kb. 24 darabhoz:
40 dkg liszt (nálam tönköly)
2 ek cukor
5 dkg vaj
2 csomag szárazélesztő
1,5 dl langyos tej
2 tojás
Részleteket itt találtok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése