2016. február 8., hétfő

Házi puding recept

Megmondom őszintén, hogy anno, aki kitalálta a zacskós pudingot, hatalmas elme lehetett. Kukorica keményítőt és aromát (és ki tudja még mit…) eladni zacskós puding néven elég jövedelmező. Én nem vagyok egy nagy puding-rajongó, mert mindig kétkedve néztem a port a zacskóban, hogy milyen vegyi eljárással készült izé lehet. Aztán pár napja teljesen véletlenül belebotlottam egy leírásba, amiben a házi puding szerepelt. Na, gondoltam, ki az, aki nekiáll házi pudingot készíteni, amikor sokkal egyszerűbb venni a tasakot? Haha, és itt jön a csavar, házi pudingot semmivel sem bonyolultabb készíteni, mint zacskósat, és így tuti, hogy az lesz benne, amit belerakunk, és az íze pedig… Olyan, amilyennek lennie kell. És akkor most elmesélem, hogy hogyan kell.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése