Szeretek új ételekkel kísérletezni.
Egy barátnőm ajánlotta ezt a receptet, de csak ennyit árult el: „kolbász
pirítva, félbevágott párolt kel bele zutty, aztán összeforgatni.
Tűzálló tálba átkanalazni, a sütőbe betenni, a reszelt sajtot szépen
rápirítani a tetejére.” Én egy kicsit megvariáltam és az alábbi,
csodásan finom étel született belőle.
Hozzávalók 2 személyre:
½ kg kelbimbó
1 kis pohár tejföl
10 dkg reszelt sajt
20 dkg sütnivaló kolbász (friss házikolbásszal igazán finom)
Fűszerek: só, bors, delikát ízlés szerint
1 kis pohár tejföl
10 dkg reszelt sajt
20 dkg sütnivaló kolbász (friss házikolbásszal igazán finom)
Fűszerek: só, bors, delikát ízlés szerint
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése