2016. február 9., kedd

Mire jó az útifű maghéj?

Akkora sikere lett ennek a pofonegyszerű receptnek, hogy engem is meglepett. Pedig kb. 3 fő hozzávalót tartalmaz, és úgy született, hogy "fejvakarás és úúúúgy ennék valami édeset", és eszem ágába sem volt fotózni, írni róla.
Egyrészt egész pofás lett ebben a pohárban,  másrészt mennyei az íze és az útifű maghéj miatt döntöttem úgy, hogy megér egy misét és egy bejegyzést, hiszen ez egy igen értékes hozzávaló, amit praktikus lehet a kamra polcon elhelyezni, hiszen nem túl drága, sokáig eláll és nagyon jótékonyan hat az emésztésre és az anyagcserére. Különösen ajánlott azoknak, akik kevés rostot fogyasztanak!
Lekvár főzéshez és édességek készítéséhez is alkalmas, hiszen a segítségével elhagyható a zselatin az ételekből.

A zselatinmentes gyümölcspuding receptjét ITT TALÁLJÁTOK!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése