2016. március 26., szombat

Tiramisu nyers tojás nélkül házi babapiskótával

Én még olyan emberrel nem találkoztam, aki ne szerette volna a tiramisut. Olyannal viszont igen, aki a krémbe kerülő nyers tojástól tartott, vagy aki nem igazán kedveli a bolti babapiskótákat.
Nos, ebben a receptben egyik sincs, végre sikerült tökéletes házi babapiskótát gyártani tönkölylisztből, a krémből pedig kikerült a nyert tojás.
Hozzávalók:
60 db babapiskóta (én egy nagy laposabb tálban csináltam 3 sorban rétegezve)
Krémhez:
25 dkg mascarpone
1 nagy doboz sűrű natúr görög joghurt
2 deci habtejszín
1 csomag bourbon vaníliás cukor
5-10 dkg cukor(ki mennyire szereti édesen, én nyírfacukrot használtam)
Részleteket itt találhattok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése