2016. április 11., hétfő

Spárga buggyantott tojással és sonkával

Néha kell, hogy valami különleges, de mégsem túl időigényes étellel induljon a nap. Amitől úgy érezzük, hogy fejedelmi fogás került a tányérra, és más arcára is kellemes mosolyt és elégedettséget csaltunk egy ráérősebb hétköznap vagy hétvége reggelén.
Tojást "buggyantani" nem olyan bonyolult, mint gondoltam, bátran álljatok neki, ha még nem próbáltátok, ha nekem sikerült, nektek is fog.
Guszta is, finom is, ráadásul most kezdődik a spárgaszezon miért ne indíthatnánk ezzel a fogással?

Hozzávalók 3 főre:
1 csokor fehér vagy zöld spárga 
3 db tojás
3 nagy szelet szárított sonka
só, bors
További részleteket itt találtok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése