2016. május 19., csütörtök

Indul az újkrumpli szezon!

Elhiszitek, ha azt mondom, hogy egy évben, körülbelül meg tudom számolni egy kezemen, hogy hányszor eszem krumplit? Valahogy kiiktattam az évek során az életemből, de nem is nagyon kívánom, viszont kivételt akkor teszek, ha megjelennek a piacon az imádnivaló pici parázsburgonyák.
Nem kell hámozni csak megsikálni, főzöm,majd ropogósra sütöm és valami klassz kenceficével, néha sajttal a tetején elfalatozom. 
Íme a kedvenc verzióim:
Parázsburgonya zöldborsókrémmel
Részleteket itt találtok!

Parázsburgonya füstölt lazaccal és citromfű mártással
Részleteket itt találtok!
Parázsburgonya rozmaringos sült padlizsánnal
Részleteket itt találtok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése