Szezonnak megfelelő gyümölcs, valamilyen folyadék kedv és ízlés szerint, növényi tej, víz, tejszín, joghurt, semmi liszt vagy habarás, helyette ami éppen otthon van, darált dió, mandula, lenmag, mák, zabkorpa vagy kókuszreszelék pár kanállal, ha elég édesek a gyümölcsök plusz cukor nem is szükséges, legyen benne egész gyümölcs is, hiszen ez különbözteti meg egy sima turmixtól, és néha zöldséget is ér bele tenni.
Ha egyszer kipróbáljátok így, soha többet nem főzitek!
Válogassatok!
Gyümölcsleves feketeribizlivel, meggyel, barackkal
Részleteket itt találtok!
Cékla-szeder krémleves
Részleteket itt találtok!
Diós meggyleves
Részleteket itt találtok!
Dinnyés paradicsomos krémleves fetával
Részleteket itt találtok!
Gyümölcsmártás főzés nélkül
Részleteket itt találtok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése