2016. november 1., kedd

Csőben sült zöldségek

Azért szeretem az ilyen egyszerű recepteket, mert okosan felhasználható hozzájuk a maradék zöldség, ami esetleg már nem olyan friss és üde, mint újkorában, de kidobni természetesen vétek lenne. 
Bármilyen zöldséget tehettek bele, és a fűszereket is variáljátok bátran, ebédre vagy vacsorára is nagyon finom, ráadásul igazán alakbarát is!
Hozzávalók 4 szelethez:
1 nagyobb vagy két kisebb padlizsán
2 fej közepes cékla
2 szál közepes sárgarépa
3 tojás
1 deci tejszín (kókusztejszínt használtam, de bármilyen lehet)
1 mokkáskanál kurkuma(elhagyható)
1 evőkanál aprított rozmaring (szárítottból 1 mokkáskanál)
só, bors
kókuszolaj v olívaolaj
Részleteket itt találtok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése