2017. március 4., szombat

Sütőben sült rántott hal almasalátával

Ha halat sütök, ez az egyik kedvenc párosításom. Eredetileg ponttyal kóstoltam, és én sem hittem, hogy passzolhat a fahéjas tejfölös almasaláta a halhoz. Aztán az első falat után megértettem, mert isteni... 
Most másfajta halból készült és a salátát kurkumával is felturbóztam még, de higgyétek el megéri kipróbálni, aki szereti a halat csalódni nem fog, ráadásul sokkal egyszerűbb sütőben megsütni azt, nem tocsog az olajban és olajszag sem lesz.
Hozzávalók 3 főre:
3 nagy szelet tőkehalfilé
Panírhoz: rozsliszt, 2 nagyobb tojás, teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
só, bors
kókuszolaj
Salátához:
4 kisebb nyári alma v 2 másik nagyobb
2 deci tejföl v sűrű görög joghurt
1 evőkanál citromlé
1-1 csapott mokkáskanál fahéj és kurkuma
só, bors
Részleteket itt találtok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése