2015. július 27., hétfő

Almás-répás-diós, szaftos süti


Egy mennyei eledel, amiből egy közepes kockácska már kielégíti a sütivágyat. Persze még egyet majd "legyűrsz" gyorsan és majd aztán vacsira is. Sebaj! Igazán tartalmas, rostban gazdag édesség.


Hozzávalók:

4 db alma (közepes)
4 db répa (közepes)
1 bögre darált dió
1 bögre teljes kiőrlésű tönkölyliszt
1 bögre csökkentett szénhidráttartalmú liszt
1 bögre nádcukor
1 bögre nyírfacukor
fél bögre olaj (nálam fele vaj, fele olívaolaj, de kókuszolaj is jó)
2 teáskanál fahéj
2 teáskanál őrölt szegfűszeg
fél teáskanál só
2 teáskanál szódabikrabóna

Sütési idő: 35-40 perc
Méret: 20*25 cm (tepsi)

Nézd meg, hogyan készítette el Zsuzsi ezt a finomságot. Lepd meg te is ezzel az édességgel barátaidat, ahogy ő tette!

Édesítsd meg mindenki napját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése