Nos, hoztam nektek néhány ötletet, hogy leheljetek krumplipürénkbe új életet és turbózzátok fel ízekkel, akár még egy önálló étel is születhet így, és semmi nem vész kárba!
Kefíres pórés burgonyapüré
Hozzávalók:
fél
kg krumpli
3-4
vékony szálú póré v egy nagy fele
1
nagyobb fej karalábé fele
1 kis
pohár kefir
só,
frissen őrölt bors
További részletekért KLIKK IDE
Gluténmentes krumplipalacsinta
Hozzávalók:
1 kg
krumpli
1
evőkanál friss aprított rozmaring
2
duci gerezd fokhagyma
2
tojás
só,
bors
kókuszzsír
v más olaj
További részletekért KLIKK IDE
Spenótos krumplis lepény
Hozzávalók 10 darabhoz:
20
dkg spenót
40
dkg krumpli főzve, áttörve
5 dkg
reszelt sajt( parmezán v márvány v füstölt )
1
kisebb vöröshagyma
1
gerezd fokhagyma
További részletekért KLIKK IDE
Tonhalas paradicsomos krumplipüré
Hozzávalók:
krumplipüré
tonhalkonzerv
1
marék párolt zöldborsó
olívabogyó
paradicsom
felkarikázva
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése