Hogy miért süssetek banánkenyeret? Egyszerű csemege, tápláló, ízlés szerint több hozzávaló, csoki, darált magok, aszalt gyümölcsök is gazdagíthatják a tésztáját, sokáig eláll anélkül, hogy kiszáradna és kiváló energialöket a nap kezdetén!
Jöjjön először a Régiségeknek blog írójának, Teréznek a receptje:
Banánkenyér Teréz módra
Hozzávalók:
14 dkg liszt
14 dkg cukor
14 dkg olvasztott vaj v margarin
2 nagy tojás
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
2 nagyon érett banán
És íme az én (banán) Pálmafáról származó receptem:
Banánkenyér Zsuzsi módra
Hozzávalók:
5 db
érett puha banán
10 dkg
sótlan földmogyoró
10 dkg
zabliszt (darált natúr zabpehely)
2 db
tojás
fél
csomag sütőpor
3
evőkanál nyírfacukor
kb. fél
deci tej
egy
késhegynyi vaníliapor v vanília rúd kikapart belseje
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése