2016. november 11., péntek

Pulykahúsos töltött paprika zellerhasábokkal

Elvétve készítek csak magyaros ételeket, nem, mintha nem szeretném, ha elém teszik szívesen megeszem, de nekem nem jut eszembe és nem hiányzik, hogy egyek egy jó csülkös pacalt...
Ha mégis eszembe jut, mint például a töltött paprika, akkor egyből kísérletezni támad kedvem és "pálmafásítom", persze ügyelve rá, hogy ne egy teljesen más étel nézzen vissza  a tányérból. Ezt a verziót nagyon megszerettem és bátran ajánlom kipróbálásra. Tudom, hogy a zeller bizarnak hangzik, de higgyétek el, túl nagy különbség nem lesz ízben, kalóriában viszont annál inkáb...
Hozzávalók (3 töltött paprika +6 db gombóc):
30 dkg darált pulykahús
5 dkg köles
3 db tvpaprika
1 liter paradicsomlé
1 db tojás
1 kis fej vöröshagyma
1 mokkáskanál őrölt majoránna
1 mokkáskanál őrölt kömény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése