2016. szeptember 28., szerda

Tönkölylisztes focaccia

Hoztam nektek egy gyors és egyszerű lepénykenyeret, amit akár paradicsommal, akár szilvával, de egymagában fűszernövényekkel és olívaolajjal meglocsolva is elkészíthettek.
Én a paradicsomos verzióra voksoltam, hiszen még mindig annyiféle színű, ízű és méretű példányt kapni a piacokon, érdemes kihasználni a szezon végét. Előző este is elkészíthetitek, de egy ráérős hétvégi reggelen is hálás lesz érte, akit ezzel leptek meg!
Hozzávalók:
1 bögre (250 ml) fehér tönkölyliszt
1 bögre teljes kiőrlésű tönkölyliszt
1 bögre langyos víz
1 evőkanál aprított rozmaring
4-5 kisebb szem paradicsom
1 teáskanál szárított élesztő
mokkáskanál só
olívaolaj
Részleteket itt találtok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése